به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمد علی شجاعی تشکل های مردم نهاد را منشا خلاقیت، نوآوری و آزمودن رویکردهای نوین جهت حل مسائل جامعه عنوان کرد و افزود: در جامعه خواهان توسعه پایدار نمی توان فعالیت تشکلهای مردم نهاد را نادیده گرفت و باید بسترهای مطلوبی برای فعالیت آنها فراهم شود تا در زمان و مکان مناسب نقشآفرین باشند.
وی با اشاره به ابلاغ آیین نامه تشکل های مردم نهاد به استناد اصل ۱۳۸ ام قانون اساسی در سال ۹۵، تصریح کرد: توجه ویژه دولت تدبیر و امید به فعالیت این تشکل در سالهای اخیر باعث شد علاوه بر افزایش چشمگیر آنها در حوزههای مختلف پیوند عمیق مردمی با دولت و بخش خصوصی ایجاد شود و بهره مندی از این تشکل ها به یک باور تبدیل شد.
شجاعی در ادامه سخنان خود به فعالیت تشکل های مردم نهاد در این استان اشاره داشت و افزود: بر اساس آخرین آمار تعداد ۲۷۹ تشکل مردم نهاد و تشکل محلی در سطح استان در حوزه های مختلفی مانند زیست محیطی، فرهنگی، آموزشی، درمانی، خیریه ای، پیشگیری و مبارزه با اعتیاد و امور جوانان و ... فعالیت دارند که از این تعداد ۲۲۱ تشکل در دولت تدبیر و امید مجوز فعالیت دریافت کرده اند.
وی استانداری، فرمانداری، بخشداری، اداره کل بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان را دستگاه های صادر کننده مجوز برای فعالیت تشکلهای مردمی عنوان کرد و گفت: این تشکل ها در استان در حوزه های مختلفی از جمله جمعآوری کمکهای مومنانه توانمندسازی ساکنین مناطق کمتر برخوردار، کمک به توسعه فعالیت های بهداشتی و درمانی، حفظ و حراست از محیط زیست، مسائل فرهنگی و اجتماعی و ... نقش بسزایی دارند.
استاندارخراسان شمالی از تشکیل ۸۰ درصد تشکل های مردم نهاد استان در دولت تدبیر و امید خبر داد و گفت: چتر حمایتی دولت تدبیر و امید در سال های اخیر باعث شد که تشکلها به عنوان نهادهای مردمی و رابطه بین دولت و مردم مشارکت گستردهای را در توسعه جامعه در بخش های مختلف داشته باشد.
نظر شما